Flyttfiltar för skydd för en skadefri flytt

Flyttfiltar skyddar mot skador av möbler för en skadefri flytt

Skadefri flytt vem vill inte ha det?

Skadefri flytt är vanligt inom flyttbranschen.

Skadefri flytt är varje kunds rättighet. Och våra flyttfirmor här på sajten är mycket duktiga. Det är ovanligt med skador för flyttfirmor som arbetar är proffs på skadefria flyttar. Eftersom man arbetar med flytt varje dag i stort sett så är man mycket duktig på det som man gör.

Visst händer det skador men det är väldigt sällan. Och våra firmor i början på startsidan anser vi är dom klart bästa flyttfirmorna i Göteborg. Med mycket nöjda kunder och skadefri flytt.

Alla seriösa flyttfirmor har flyttfiltar i bilen för att kunna erbjuda skadefri flytt. och det är för att skydda möbler och annat. Man använder nästan en flyttfilt mer kubik lastutrymme man har på lastbilen

En bra flyttfirma har även bärselar för att kunna bära tunga saker utan problem, och spännband för att kunna säkra upp gods inne i lastbilen.

Flyttfirmor har varigt med om att kunder har gnällt på att flyttkillar viker flyttfiltarna under arbetstid. Men flyttfiltarna är till för att användas så att inte kunden får sina möbler och annat sönderskrapade när flyttbilarna kör mellan adresserna.
För lasten rör sig förstås alltid lite när man kör.

Och flyttfiltarna var fint vikna när flyttfirmorna kommer fram til kund.
Så självklart skall dom vara fint vikna när man kommer till nästa kund.
Sedan är det ju så att om man lägger filtarna i en hög så är det lätt hänt att det glöms bort kunds saker under.
Och att åka tillbaks med det efteråt är ju både tidsdrivande oh onödigt och inte speciellt proffsigt utfört.

Tänk på det om ni flyttar själva att ha med er ordentligt med gamla filtar. eller hyr av flyttfirma. För det är synd när det blir skador på möbler.

Kungälvs flyttfirma är kända, så kontakta dom om du önskar en skadefri flytt till bra pris. Bra öppettider alla dagar i veckan..